Byg en "Messenger"-chat app - full-stack løsning bygget med NoCode

Løsningen her er et godt eksempel på at bygge en (simpel) full-stack løsning. Vi skal nemlig bygge både design, database og logik.
Maja Overgård - Digital skaberkraft - NoCode
Maja Overgård
Jan 12, 2023

Sådan bygger du en “Messenger”-chat fra bunden af - uden at være et teknisk geni. Du skal nemlig i stedet bruge NoCode-værktøjet Bubble.io, hvor du bygger appen uden at skrive kode.

Løsningen her er et godt eksempel på at bygge en (simpel) full-stack løsning. Vi skal nemlig bygge både design, database og logik:

- Designet er hvad din bruger visuelt vil se (knapper, kasser, input-felter mv.)

- Databasen er hvor beskederne (dataen) gemmes (og hey, bliv ikke bange for ordet database. Hvis du kan lave et Excel-ark, så kan du også lave databasen her.

- Logik er dét, som gør din løsning levende (fx gør din bruger i stand til at sende en besked ved at trykke på en knap).


Og de 3 kategorier går igen uanset hvilken form for interaktiv digital løsning du vil bygge.Så selv hvis du ikke lige står og skal bruge en “Messenger”-chat, så prøv at gi’ dig i kast med det alligevel. Så er du allerede lidt på forkant til at blive din egen tekniske cofounder, når du selv får en idé der skal udvikles.

Få digital skaberkraft med NoCode leveret direkte i din mailboks

Få viden, værktøjer og konkrete "sådan bygger du [x]"-guides med NoCode. Selvfølgelig nul spam. Kun emails der gør dig klogere og tilbud på kurser, der gør dig til en dygtig(ere) NoCoder og iværksætter.

Du kan altid afmelde dig igen ved et simpelt klik.
Tak, du er nu tilmeldt!
Hov, der gik noget galt. Beklager.